Danning og utdanning i et maritimt miljø

Meld deg på et av våre cruise!

Cruise til Nordkapp: 10. juli - 21. juli 2019
10.07.2019 Les mer

Det kalles verdens vakreste sjøreise, og det med rette. Et cruise til Nordkapp tar deg med langs norskekysten - til havner du ellers ikke ville nådd. På denne turen skal vi innom flere små havner, men også de kjente store. Med som reiseledere har vi fått Tor Øyvind Skeiseid, Magne Rydland og Arne Nordbø. Fra Danmark kommer Peter og Cecilie Nord Hansen. Det musikalske står Øklands for, sammen med Roland Utbult. Musikerne våre skal også holde konserter i land. Det blir utflukter i havnene vi kommer til, god mat og er vi skikkelig heldige får vi se midnattssolen.

Olsoktur til Færøyene: 26. juli - 3. august 2019- UTSOLGT - ta kontakt for å stå på ventelisten
26.07.2019 Les mer

29. juli er både Olsok-aften og Færøyenes nasjonaldag – det vil vi få med oss! Helgenkongen Olav har alltid hatt en sentral plass i færøysk religiøs og politisk tradisjon og kultur, og derfor valgte de nettopp Olsok som nasjonaldag eller Ólavsøka som de sier på færøysk. Vi kan være med å stå - hånd i hånd med alle i byen, og synge inn i natten.

Vår tur starter i Stavanger og går innom Lerwick på Shetland på tur vestover mot Torshavn. Vi skal ligge både i Torshavn og på Klaksvik på Færøyene og få en fin seilas gjennom øygruppen på dagtid. I Klaksvik skal vi få oppleve mye av sangskatten øygruppen er så kjent for. Sammen med oss på turen vil Aud Kindervåg og Johan Halsne og Arne Pareli Pedersen være reiseledere

Bli med på en av våre utflukter!