Danning og utdanning i et maritimt miljø

Cruise gjennom Kielkanalen

Torsdag 16. juli
Innsjekk fra 09.00. Alle må ha sjekket inn før 10.30. Det blir sikkerhetsøvelse før avgang kl. 12.00. Vi går ut i havet, følger kysten sørover og ankommer Kristiansand 23.00 for å ta imot evt. nye passasjerer. 23.30 går vi fra Kristiansand og setter kursen mot Danmark. 

Fredag 17. juli
Etter en natt og en formiddag på havet, ankommer vi Esbjerg 13.00. Vi tilbyr utflukt på land denne ettermiddagen. Det er også mulig å utforske byen på egenhånd. Avgang 19.00

Lørdag 18. juli
I løpet av tidlig morgen seiler vi opp elven Elbe og ankommer havnebyen Hamburg 08.00. Vi har hele dagen til disposisjon og tilbyr både buss-, sykkel-, og vandreturer, noe for enhver smak. De som ønsker å gå på egenhånd i byen står fritt til det, og om ettermiddag / kvelden samles vi i den norske Sjømannskirken. Det blir mulig å være med på utflukt og oppleve «Planten Un Blomen». 

Søndag 19. juli
I løpet av tidlig morgen kaster vi loss, og seiler ut Elbe til Brunsbüttel og starter ferden gjennom Kielkanalen. Kielkanalen ble bygd ferdig i 1895 og er i dag 102 meter bred, 11 meter dyp og 280 nautiske mil (ca 500 km). Vi bruker store deler av dagen i kanalen og i sjøen, og vil i løpet av natten ankomme Warnemünde. 

Mandag 20. juli
I dag våkner vi i havnebyen til Rostock, Warnemünde som er en av flere badebyer vi finner langs kysten i dette området. Her kan du ta en tur langs strandpromenaden eller kanskje ta et bad i Østersjøen? Vi tilbyr utflukter både til Rostock by og de nærliggende badebyene. Avgang 22.00.

Tirsdag 21. juli
Vi ankommer den danske hovedstaden, København 06.30. Vi tilbyr ulike utflukter men du kan også bruke tiden på egenhånd. Noen vil kanskje handle mens andre ønsker å besøke museum, galleri eller kanskje tilbringe dagen i Tivoli? I løpet av ettermiddagen blir det mulig å besøke den norske sjømannskirken. Avgang København 22.00

Onsdag 22. juli
Vi ankommer den lille fisker- og kunstnerbyen Skagen klokken 09.00. Her blir det tilbud om utflukter på både sykkel og i buss. Skagen er kjent for sine flotte strender, med Grenen som et naturlig høydepunkt. Se bildene til Skagenmalerne i museet eller ta en tur i koselige handlegater. Gann har avgang fra Skagen klokken 18.00.

Torsdag 23. juli
Klokken 02.00 (merk tiden) ankommer vi Kristiansand for å slippe i land avstigende passasjerer, før Gann fortsetter mot Stavanger og basen vår på Tømmerodden. Ankomst 13.30. 

Startdato: 16.07.2020

Bestill lugar