Danning og utdanning i et maritimt miljø

Olsokcruise til Færøyene

Lørdag 25. juli
Innsjekk fra 09.00. Alle må ha sjekket inn før 10.30. Det blir sikkerhetsøvelse før avgang kl. 12.00. Vi anløper Bergen 20.00 for påstigende passasjerer. Gjør oppmerksom på at vi ikke går innom Bergen på returen. Vi går fra Bergen kl. 22.00. 

Søndag 26. juli
Denne dagen tilbringer vi om bord, slapper av blir kjent med båten og medpassasjerer. Vi får en fin havseilas med mulighet for å se oljeinstallasjonene i Nordsjøen. 

Mandag 27. juli
I dag 08.00 ankommer Tvøroyri på Suduroy -den sørligste og fjerde største av Færøyene. Her blir vi liggende hele dagen og tilbyr ulike utflukter – både buss- og vandreturer. Utpå kvelden blir det Færøysk aften på land.

Tirsdag 28.juli
Vi legger fra kai midnatt og ankommer Klaksvik 05.00. Klaksvik er den nest største byen på Førøyene og ligger på Bordoy. Vi har hele dagen til rådighet her og tilbyr både buss- og fotturer. På kvelden blir det samling i lokal kirke/menighet. 

Onsdag 29. juli
06.00 går vi fra Klaksvik og setter kursen mot Torshavn, med ankomst 08.00. Byen har ca 18 000 innbyggere og er en fin blanding av gammelt og nytt – her finner vi bebyggelse fra 1600-tallet sammen med muligheter for shopping og moderne byliv. I dag er folkefesten i gang og vi får oppleve det på nært hold. Se de flotte nasjonaldraktene, se opptog og gå i gatene. Utpå ettermiddagen gir vi tilbud om utflukter. På kvelden begynner friluftsmøter og vi får høre mer sang og musikk. Det er mye liv i byen og høydepunktet for mange blir nok felles sang etterfulgt av ringdans fra midnatt av. En opplevelse for livet.

Torsdag 30. juli
Vi tilbringer store deler av dagen i Torshavn og tilbyr utflukter på formiddagen. Etter middag blir det tid på egenhånd i byen frem til avgang 18.00. 

Fredag 31.juli
Etter en natt om bord og en god frokost ankommer vi Lerwick 12.00. En flott dag ligger foran oss, og vi skal oppleve mye særpreget natur, historie og kultur. Vi tilbyr utflukter.

Lørdag 1. august
Vi ligger fortsatt i Lerwick og formiddagen kan brukes på egenhånd inne i byen. Etter middag tilbyr vi flere utflukter. Har du med sykkel er det gode muligheter for å bruke denne i dag, vil går fra Lerwick kl. 18.00.

Søndag 2. august
I løpet av natten har vi krysset Nordsjøen og vi nærmer vi oss land. Etter frokost ankommer vi  Stavanger og 
Tømmerodden ca kl 10.00.

Startdato: 25.07.2020

Bestill lugar