Danning og utdanning i et maritimt miljø

Hvordan komme seg til båten

Vi har kaianlegg på Tømmerodden på Hundvåg, (Buøy). Her har vi stor og god parkeringsplass hvor bilene kan parkeres gratis. Du bruker ca. 10 min. med bil fra sentrum av Stavanger til Tømmerodden på Hundvåg.

Slik kommer du til Tømmerodden:

Hvis du kommer med fly:

Ta flybussen til Stavanger og gå av ved siste stopp (Fiskepiren), derfra anbefaler vi taxi til M/S Gann på Tømmerodden. Evt. taxi fra flyplassen til Tømmerodden.

Hvis du kommer med buss/tog til Stavanger (Byterminalen):

Taxi til M/S Gann på Tømmerodden. Alternativt går rutebuss nr. 1 til Hundvåg men da er det et stykke å gå fra buss-stoppet til kaien. Vi anbefaler derfor taxi.

Hvis du kommer med bil:

Når du kommer til Stavanger via E39 tar du til høyre i rundkjøringen på Madlaveien (der hvor motorveien stopper). Så kjører du rett fram gjennom de tre neste rundkjøringene og gjennom Bergelandstunnelen. Etter tunnelen tar du til høyre. Følg skilt til Hundvåg. Etter ca 2,5 km tar du til venstre ved skiltet til M/S Gann (gatenavn: Hundvågveien). Så tar du av til høyre hvor det står skilt til M/S Gann.

Telefon nummer til taxi i Stavanger: 51 90 90 90

Telefon til båten er 99 09 88 89

Tips!  For detaljert reiserute fra ditt hus til Stavanger, Tømmerodden 1 kan vi anbefale å gå inn på kartsider på internett, feks. www.googlemaps.com eller www.1881.no . Bruk adresse: Tømmerodden, Hundvåg.